Международен транспорт и логистика

 

ФЛАМИНГО ГРУП обединява няколко отделни компании, предлагащи продукти и услуги в различни сектори, включително транспорт и логистика. Групата е посветена на усилията да предоставя цялостни решения на своите клиенти чрез ненадминато обслужване. За разлика от други логистични фирми ние мислим всеки наш проект в дълбочина, предлагаме широкоспектърни консултации и можем да осигурим транспорт на вашата стока до всяка точка на света. Буквално. Богатото ни портфолио от услуги и възможността да комбинираме всякакви видове превоз е добър повод да се запознаете с нас и да осъществим контакт.

Това, което ни отличава от други логистични фирми, е гъвкавостта. Но не безгръбначната гъвкавост, а интелигентната гъвкавост, която открива нови решения и възможности за оптимизации на транспорт и логистика, групаж или разходи на клиента. Наблюдаваме голямата картинка и за разлика от други логистични фирми сме запознати с теорията на митническите операции, франкировките и търговската терминология. В същото време разполагаме и със строго специфични познания и опит за транспорт и логистика на специални и опасни товари, непознати за други логистични фирми.

Пълният ни спектър от услуги би засрамил много логистични фирми и включва не само транспорт и логистика, а и карго застраховки, брокераж, корабно агентиране, складиране, ескорт и всичко друго необходимо да изстреляме вашия бизнес на вълната на успеха.