Въздушен Транспорт и Карго

В резултат от дългогодишната работа в сферта на транспортните услуги и концентрирайки се да отговорим на специфичните изисквания на всеки отделен клиент, към цялата гама от услуги, „Фламинго шипинг“ ЕООД добави още една – транспорт по въздух. Създадените отношения с нашите партньори ни позволяват да осигурим на нашите клиенти надеждност и качество, и да им предложим изготвяне на цялостни транспортни решения, комбиниращи различни видове транспорт.  

С „Фламинго шипинг“ ЕООД по въздуха  :


Специализирани в транспортирането на опасни товари и военна продукция по въздух, море и суша.

Разрешения за прелитане и кацане със  ”забранени за превоз по въздух” товари.  Полетите с опасни товари трябва да отговарят на нарастващия брой изисквания и рестрикции, свързани с безопасността на превоза. Използването на специализирани самолети за чартърни карго полети, лицензирани от съответната Гражданска Въздухоплавателна Администрация (ГВА), позволява на товари, “забранени” за превоз по въздух, да бъдат транспортирани. Всички необходими полетни апликации за издаване на разрешения по изключение ще бъдат изпратени на съответните институции за получаване на нужните разрешения за прелитане и кацане, включително и по дипломатически път. 
 
Документална консултация
Карго чартърни полети – според обема, теглото и размера на вашето карго ще предложим най-подходящия тип самолет, съобразявайки се с текущото му позициониране, за да оптимизираме разходите за карго чартърния полет.Летищно обслужване на самолети:

  • aircraft ramp and cargo handling services
  • airport landing and parking fees
  • catering for crew and pax
  • flight brief
  • hotel accomodation
  • crew transportation
  • flight supervision

 

Към всичко това за вашето спокойствие по време на транспорт Ви прелагаме карго застраховки от почти всички застрахователи, действащи на пазара. Научете тук
.