Международен Транспорт и Спедиция

 
Международен транспорт и спедиция по море е превоз на товари от една до друга точка, които се намират на територията на различни държави. Товарите биват генерални, насипни, наливни, което определя и начина на транспортиране, намиране на подходящ кораб, съхранение и обработка на товарите при товаро-разтоварните дейности.

В дългогодишната си практика като карго и корабен брокер в осъществяването на международен транспорт и спедиция, специалистите от „Фламинго“ са транспортирали и обработили различни по вид и количество генерални товари, опаковани или неопаковани като  торби, каси и сандъци, бъчви, бурета, варели, пакети, рулони, релси, тръби, кашони и дървен материал, слама на бали и много други. Генералните товари най- често се превозват в опаковка (тара), която трябва да бъде здрава и да отговаря на утвърдения стандарт за превози по море.

В качеството си на фирма за международен транспорт и спедиция сме превозвали също товари от арматурно желязо, стоманени тръби, профили, корабна ламарина, алуминий на връзки, сода, цимент в слингове, торове в биг бегс и други заемат голям дял от нашата дейност.
превоз на товари по море, корабен агент бургас

превоз на генерални товари, биг бегсове по море, корабен агент Фламинго

“Фламинго шипинг“ предлага ефективни решения за международен транспорт и спедиция на товари, включително и насипни, независимо от вида, обема, теглото и дестинацията. Имаме богат опит в обработването на различни товари: руда, въглища, зърнени продукти, метален скрап, технологична дървесина, каолин, шамот, биомаса и други насипни товари. Задълбочените познания на нашия екип и нашите глобални партньори с доказани компетенции в сферата, притежаваме всички необходими ресурси, за да гарантираме услуги с високо качество на клиентите си и да изпълним техните проекти, съобразно изискванията им за време и бюджет.

превоз на насипни товари по море, зърно, въглища, руда


Като комапния за международен транспорт и спедиция ви предлагаме и съпътстващи услуги:
* Консултации, планиране и създаване на работна схема. 
* Оформяне на митнически формалности и цялостна карго документация. 
* Товаро/разтоварни операции и съхранение. 
* Координиране и мониторинг на целия процес, докладване на информация в реално време и много други.Свържете се с нас – вашият надежден партьор за международен транспорт и спедиция!