Спедитор Flamingo Shipping

Основна цел на „Фламинго“ е пълното обслужване на клиента. Затова и предлагаме услугите спедиция и логистика. Спедицията обхваща пълната обработка на товара от приемането му от изпращача до доставката при получателя.
 
Като Ваш доверен спедитор, освен организацията на транспорт за Вашите стоки, „Фламинго“ Ви предоставя и услугите товарене, разтоварване, палетизация и депалетизация, контейнеризация и деконтейнеризация, измитане, измиване, покриване, складиране, доставка от врата до врата.
 
 
• Товаро-разтоварни услуги – освен спедиция, Ви предлагаме и товаро-разтоварни услуги на територията на Пристанищата Бургас и Варна, а също така и в наши складове. В използваната складовата база разполагаме с разнообразна товароподемна техника, която ни позволява да обработваме почти всички видове товари. Допълнителни и съпътстващи обработката услуги са укрепване и разкрепване, палетизация и депалетизация, контейнеризация и деконтейнеризация, измитане, измиване, покриване. 

• Складови услуги – за Вашето удобство предлагаме още и съхранение товари в открити и закрити складове. Можем да предложим складиране както на територията на пристанищата на разтоварване, така и в лицензирани складове, чрез партньорската ни мрежа в цялата страна.  Така стоката Ви може да изчака най-удобния и евтин транспорт, намалявайки риска от непредвидени за Вас разходи. 
 


• Доставка врата до врата – услугите врата до врата, врата до пристанище и пристанище до врата са за клиенти, които искат да намалят: разхода за транспорт; риска от загуба и повреда на стоката; времето за доставка. Чрез партньорите ни по целия свят, ние поемаме Вашата стока от момента на нейното изпращане до доставката й до крайния получател.


Доверете се на нас – Вашия спедитор, който ви предоставя пълна гама услуги – спедиция, товарене, разтоварване, складиране, доставка и много груги.