Фламинго Груп

"Фламинго Груп" обединява няколко отделни компании, предлагащи продукти и услуги в различни сектори. Групата е посветена на усилията си да предоставя цялостни решения на своите клиенти чрез ненадминато обслужване, подкрепено от почти 20 годишен опит.
 
за фламинго шипингНачалото бе поставено от фирма "Фламинго ООД", която е създадена през 1996 година с основно направление в сферата на транспорта, предоставящ услуги като корабен и карго брокер. В последствие, поради нарастващото търсене от своите клиенти, фирмата успешно доразвива гамата от предлаганите услуги, като включва и други основни дейсности, и вече предлага и услуги като: карго/ корабен брокер, корабно агентиране, митническо представителство, спедиция, международен транспорт по суша, карго застраховки, брокераж и агентиране на кораби, международен транспорт по море, транспорт по въздух, складиране, товаро-разтоварни операции, ескорт по време на транспорт  други.


 
фламинго шипинг ЕООД - фокус върхи клиента

Фокус върху клиента - Ние инвестираме в най-новите ноу-хау технологии, за да дадем на клиента оптимално ниво на обслужване, което включва високо конкурентни цени внимателно примесени със завидна етика на обслужването. Тя е призната чрез последователната подкрепа на нашите клиенти, както на местно ниво, така и в чужбина. Слоганът на "Фламинго Груп" е "Гъвкавост - нашата печеливша стратегия! " и ние работим, за да го докажем през годините. 

Човешките ресурси - Ние ще привличаме, мотивираме и задържаме ефективно работещите хора във всички области на нашата работа.
Ние сме убедени в значението на конкурентното заплащане и личната мотивация. Ние вярваме, че само силно мотивиран и обучен персонал може напълно да отговаря на изискванията и нуждите на нашите клиенти. Ето защо ние инвестираме в нашите служители и тяхното лично кариерно развитие.
Екип от специалисти с почти 20 години доказан опит, с подходящата квалификация в областта на морския транспорт, са на разположение и винаги е готов за 24-часов сервиз, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

             Ние във Фламинго Група от компании отдаваме първостепенно значение на качеството в цялостната дейност на организациите. Групата е  посветена на усилията да предоставя цялостни решения на своите клиенти чрез ненадминато обслужване и се ангажира с провеждането на политика, за въвеждане и гарантиране функционирането на единна система за управление на качеството в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2015, както и на приложимите законови и нормативни разпоредби. Считано от 16.05.2018 г., Фламинго Шипинг ЕООД е сертифицирана съгласно международния стандарт ISO 9001:2015,  от Бюро Веритас България 


 


Успешно развиваме и туристическа дейност, чрез собствения за компанията Хотел Съндей намиращ се в гр. Китен - чудесно място за лятната почивката, както на нашите служители така и на много от нашите партньори и клиенти.